Ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Σε κάθε νέο ταξίδι που θέλεις να κάνεις, φροντίζεις να έχεις μαζί σου πάντα τις αποσκευές σου, οι οποίες είναι γεμάτες με όλα τα απαραίτητα πράγματα. Ένα τέτοιο ταξίδι θα σου δώσει νέες εικόνες και εμπειρίες, θα σου ξυπνήσει  αναμνήσεις και περιέργεια, θα σου δημιουργήσει συναισθήματα και την ανάγκη για εξερεύνηση.

Η ατομική ψυχοθεραπεία  είναι ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης στο οποίο κάθε άνθρωπος έρχεται με μια βαλίτσα γεμάτη με βιώματα, ικανότητες, ανάγκες, επιθυμίες, γνώσεις, σκέψεις.

Η ψυχοθεραπεία αποτελεί μια νέα εμπειρία, που στοχεύει στην επαφή με την ψυχή σου και τον εαυτό σου, στη βελτίωσή σου, στην προσωπική σου εξέλιξη και στην αλλαγή μέσω της ενδοσκόπησης, της υπομονής και της γνώσης.

Είναι ένα ασφαλές ταξίδι που σε όλη τη διάρκειά του θα είμαι δίπλα σου. Ένα ταξίδι που βασίζεται στην κατανόηση, την αποδοχή άνευ όρων και την ενσυναίσθηση. Τελικός προορισμός σου είναι ένας: Το σημείο εκείνο στο οποίο έχεις αποκτήσει όσα εφόδια  χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής.. να γίνεις θεραπευτής του εαυτού σου.

 

Είσαι έτοιμος για αυτό το ταξίδι;

Επικοινώνησε μαζί μου.