Ατομική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων

Ατομική ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Κάθε ταξίδι σε ένα καινούργιο ή γνώριμο μέρος, σημαίνει μια βαλίτσα γεμάτη με δικά μας απαραίτητα πράγματα. Κάθε ταξίδι σημαίνει καινούργια εμπειρία, αναμνήσεις. Σημαίνει συναισθήματα, όπως φόβος ή περιέργεια για τον άγνωστο προορισμό και αγάπη ή συγκίνηση για τον γνώριμο.

Η ατομική ψυχοθεραπεία, λοιπόν, είναι ένα ταξίδι προσωπικής ανάπτυξης στο οποίο κάθε άνθρωπος έρχεται με μια βαλίτσα γεμάτη με βιώματα, ικανότητες, ανάγκες, επιθυμίες, γνώσεις, σκέψεις, συναισθήματα, συμπεριφορές, συμπτώματα.

Όπως κάθε ταξίδι, έτσι και η ατομική ψυχοθεραπεία αποτελεί μια καινούργια εμπειρία για σένα. Εμπειρία που οδηγεί στην επαφή με τη ψυχή σου και τον εαυτό σου, στη βελτίωσή σου, στην προσωπική σου εξέλιξη και στην αλλαγή μέσω της ενδοσκόπησης, της υπομονής και της γνώσης.

Η ατομική ψυχοθεραπεία φέρνει στην επιφάνεια αναμνήσεις και δημιουργεί συναισθήματα όπως φόβο, περιέργεια, συγκινήσεις, νοσταλγία, δύναμη, χαρά. Στο τέλος  όμως, αποκτάς σημαντικά εφόδια που σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της ζωής.

 

Είσαι έτοιμος για αυτό το ταξίδι;

Επικοινώνησε μαζί μου.